Bästa ADSL Bredband

Bästa Bredband via telefonjacket (ADSL)

ADSL är den vanligaste lösningen för bredband anslutningar via telefonuttaget. DSL står för Digital Subscriber Line som är en teknik för digital överföring av data över kopparledningarna och A: ets av fasta telefonkontot för Asymmetric, vilket innebär att datasetets överföring är asymmetrisk, dvs att hastigheten (bandbredd) Data laddas ner är mycket högre än uppladdningshastigheten.

Det är i sig ett vanligt fenomen när det gäller jämför bredband, men tack och lov är nedladdningshastigheten mycket viktigare än uppladdningshastigheten är för de flesta användare. Det är i grund och botten bara när du skickar mail med stora bilagor och laddar upp filer online, som på Dropbox, Facebook och Instagram, eftersom uppspelningen är av liten betydelse för den genomsnittliga användaren. Ladda ner bästa bredband ADSL här.


ownit-ski-awards
10 – 1.000 Mbit/s – Just nu från 99kr/mån!

  • Tillgång till Sveriges snabbaste kundservice alla dagar på året
  • 10 e-postkonton & 1 GB webmail samt spamfilter.
  • Egen hemsida med 100 MB utrymme.
  • Framtidssäkrat, äkta mobilt bredband router.
  • Fast IP-adress tilldelads i vårt stängda nät via DHCP.
  • En leverantör bland toppen i Netflix och Steams egna mätningar

Fördelar med ADSL

Den främsta fördelen med ADSL är att ditt hushåll inte behöver ha tillgång till ett nätverk av nätverk eller andra kabelnät för att du ska få tillgång till en snabb fast tv via fiber utan box anslutning. Allt du behöver är en telejack, en fast linje och ett ADLS-modem. Även om du inte använder fast analog telefoni längre kan du få ADSL för en något högre avgift. Två andra fördelar är att ADSL är en stabilare lösning än bästa mobilt bäst fiber bredbandsbolaget och att det inte finns några gränser för datamängden. Dessutom kan det ge en ganska fin hastighet, upp till 60 Mbit / s.

Vem kan få ADSL?

Några personer som har tänkt på att skaffa ADSL blir lite förvånade när de får nyheten att de inte har en telefonlinje och det kan bero på någon av följande faktorer:

  • Det finns inte ledig plats i din närmaste telefonstation eller att den inte är förberedd för ADSL, vilket är ovanligt ovanligt. Telefonlinjen blockeras av en annan operatör till vilken den används.
  • Att telefonlinjen har en bärfrekvens, vilket innebär att två abonnenter delar en telefon. En ledning består av två kopparledningar, och om du har en egen linje, används en tråd för telefoni och den andra till ADSL, men om du delar telefonen är det inte för att dina egna linjer bara består av en koppartråd. Du kan säkert välja bort din fasta telefoni och använd din enda tråd till ADLS istället.
  • Att bostaden är för långt ifrån telefonstationen. Normalt får du nästan full fart om stationen inte är mer än 5 km bort, men minskar sedan hastigheten med avståndet. Hur mycket det minskar med beror också på telefonens kvalitet.

Oavsett om du kan använda ADSL eller inte i ditt hem, kan du enkelt ta reda på det genom att fylla i din bostadsadress på Internet-leverantörens hemsida.