Skip to content

Billigt bredband

Irland Ă€r inte erkĂ€nt för att tillhandahĂ„lla lĂ„gkostnadsbredband till allmĂ€nheten. Irland Ă€r faktiskt en av de fem frĂ€msta nationerna i EU med det dyraste bredbandet. Pure Telecoms största intresse Ă€r dĂ€rför att tillhandahĂ„lla den bĂ€sta servicen till lĂ€gsta kostnad – och det Ă€r precis vad vi gör. Med ett fast mĂ„nadspris pĂ„ 44 € Ă€r vĂ„r Purely Broadband-serie det prisvĂ€rda bredband du har vĂ€ntat pĂ„. Det Ă€r mindre Ă€n det dyraste bredbandet, som kostar 60 euro per mĂ„nad.

Med obegrÀnsade nedladdningar och gratis anslutningar utmÀrker vi oss pÄ vad vi gör och erbjuder vÄra kunder exakt vad de vill ha för sitt billiga internet. VÄra konsumenter letar efter det finaste billiga bredbandet i Irland som kommer att ge dem den största anslutningen, sÀrskilt eftersom majoriteten av vÄra kunder anvÀnder flera enheter samtidigt. Kunder frÄn hela Irland kommer att söka efter de största bredbandserbjudandena irland erbjuder för sina euro.

Ta en titt pÄ Pure Telecom!

Billigaste bredband

Svenska internettjÀnster Àr bÄde billigare och snabbare Àn i USA. MÄnga svenskar kan till exempel fÄ 100/100 mbps för cirka $ 40 per mÄnad frÄn en av mer Àn ett dussin konkurrenskraftiga leverantörer. Allt drivs av ett statligt nÀt av kommunala nÀt som konkurrerar direkt med fiberstommen i ex-statliga telekombolaget Telia. MÄnga amerikaner Àr oroliga för att det regionala styret ska finnas i den svenska dataströmmen, för att inte tala om de vitt skilda historierna om dessa ryggradsutbyggnader.

Billigt bredband fiber

Vilken Ă€r den största internetleverantören i mitt omrĂ„de? Vad Ă€r den snabbaste internetanslutningen i mitt omrĂ„de? Är det möjligt att leta efter internetleverantörer i Sverige för min adress? Om du regelbundet bombarderas med sĂ„dana förfrĂ„gningar har du kommit till den perfekta platsen för att fĂ„ lösningar. Idag kommer vi att ge dig grundlig information om de bĂ€sta internetleverantörerna i Sverige, samt en lista över alla internetleverantörer och bredbandsanslutningar som finns tillgĂ€ngliga i landet.

Genomsnittlig internethastighet i Sverige VS Global genomsnittlig internethastighet

Genomsnittlig nettohastighetMobil (nedladdningshastighet)Mobil (uppladdningshastighet)Fast bredband (nedladdningshastighet)Fast bredband (uppladdningshastighet)
Global genomsnittlig internethastighet53.38 Mbps12.85 Mbps102.12 Mbps54 Mbps
Genomsnittlig internethastighet i Sverige90.62 Mbps17.55 Mbps169 Mbps136.98 Mbps
Vet du!

Den globala rankningen av fast bredbandshastighet i Sverige Àr 18

Sveriges globala rankning av mobil internethastighet Àr 15

Lista över svenska internetleverantörer

 

I större stÀder och andra delar av Sverige tillhandahÄller internetföretag Fiberbredband, fjÀrranslutningsinternet, smalband, bredband, Wi-Fi, 2G, 3G, 4G mobilt internet, Wi-MAX, kabel DTH, DSL, Wireless och fjÀrranslutningsinternet.

Listan över de bÀsta internetleverantörerna i Sverige hjÀlper dig att vÀlja den finaste och snabbaste bredbandsuppkopplingen, samt de mest pÄlitliga och vÀnligaste internetleverantörerna i ditt omrÄde. Gör din internethastighetsplan genom att jÀmföra nedladdnings- och uppladdningshastigheterna som erbjuds av olika Internetleverantörer.

 

 1. Bahnhof
 2. Bredbandsbolaget
 3. Com Hem
 4. Dataphone
 5. Glocalnet
 6. PRQ
 7. Serious Tubes Networks
 8. Tele2
 9. Telenordia
 10. TeliaSonera

Bredband billigt

Pure Telecom Àr dedikerade till att tillhandahÄlla det finaste billiga bredbandet till bÄde befintliga och nya kunder, och du kan anvÀnda vÄr online-tÀckningskontroll för att se vilka hastigheter som Àr tillgÀngliga i ditt omrÄde innan du registrerar dig. Om ditt omrÄde för nÀrvarande Àr fiberoptiskt redo kan du vara sÀker pÄ att du snart kommer att njuta av det billigaste och snabbaste bredbandet som finns tillgÀngligt!

VÄrt obegrÀnsade bredbandsnÀt Irland Àr helt obelastat över hela landet. Vi kan tillhandahÄlla de snabbaste hastigheterna pÄ din plats, och var och en av vÄra kunder kan vara sÀker pÄ att de kommer att ha obegrÀnsad tillgÄng till vÄra tjÀnster.

Nedladdningar Ă€r obegrĂ€nsade. Oavsett om du surfar pĂ„ webben, spelar videospel eller tittar pĂ„ Netflix behöver du en bra nedladdning. Är det inte det vĂ€rsta nĂ€r du kommer till slutet av ett avsnitt och det Ă€r avhugget? Med vĂ„ra bredbandsplaner kommer du aldrig att bli avstĂ€ngd igen!
Det kostar inget att anvÀnda en fast telefon. Du kan vÀlja Pure Telecoms bredbandserbjudande för att fÄ ditt bredband anslutet gratis utan att behöva betala för en fast telefon. Du har din smartphone; inget behov av en fast telefon!
Det kostar inget för den hÀr tjÀnsten. Majoriteten av företagen kommer att debitera dig för din anslutning, men vi tillhandahÄller den gratis. Med vÄrt hjÀlpsamma supportteam som gÀrna hjÀlper dig genom den enkla, kostnadsfria och enkla installationen av ditt förstklassiga moderna Wi-Fi Àr vi övertygade om att det kommer att vara vÀrt det för dig.

Billigt internet

Blod, svett och tÄrar behöver inte kastas i jakten pÄ det billigaste internet. De mest kostnadseffektiva bredbandsalternativen Àr nu bara nÄgra musklick bort.

Om du letar efter det bÀsta internet till det bÀsta priset har du kommit till rÀtt plats.

Du kan snabbt jÀmföra din vÀg med det billigaste internet med vÄr onlinejÀmförelsetjÀnst. Det Àr vÀrt att nÀmna att du har möjlighet att dra nytta av nÄgot helt gratis och utan engagemang.

HÀr Àr nÄgra förslag för att minska dina onlineutgifter:
 1. Hitta rĂ€tt hastighet – Ju snabbare internet du vill ha, desto mer blir priset. ÄndĂ„ Ă€r det viktigt att du vĂ€ljer den bĂ€sta hastigheten för dina specifika krav. Den optimala internethastigheten Ă€r en personlig preferens som förlitar sig pĂ„ en mĂ€ngd olika faktorer, inklusive hur mĂ„nga som anvĂ€nder internet samtidigt, liksom om internet anvĂ€nds för streaming, spel eller nĂ„got annat.
 2. FaststĂ€ll dina andra önskningar och kriterier – förutom önskan om snabbt internet bör du definiera dina andra önskningar och krav innan du mer aktivt kan driva det billigaste internet. Stil innehĂ„ller till exempel standarder för inlĂ„sningsperioden, kundservice och sĂ„ vidare.
 3. JĂ€mför internetkostnader frĂ„n pĂ„litliga leverantörer – NĂ€r du har fullstĂ€ndig kontroll över dina krav och önskemĂ„l kan du börja jĂ€mföra internetpriser frĂ„n pĂ„litliga leverantörer. I detta avseende bör du till exempel kontrollera internetpriser frĂ„n olika leverantörer – detta gĂ€ller bĂ„de mĂ„nadspriset och den sannolika inlĂ€ggningsavgiften. Ta hĂ€nsyn till eventuella avtalsförpliktelser.
 4. Var uppmĂ€rksam pĂ„ minimipriset – IstĂ€llet för att fokusera helt enkelt pĂ„ mĂ„nadspriset kan du titta pĂ„ minimipriset i 6 mĂ„nader medan du letar efter det billigaste internet.
 5. VĂ€lj det billigaste bredbandet – Nu nĂ€r du har upptĂ€ckt det billigaste bredbandet kan du surfa, strömma och spela till en mycket lĂ€gre kostnad Ă€n tidigare. Om du upptĂ€cker en bĂ€ttre affĂ€r vid ett senare tillfĂ€lle kan du alltid byta bredbandsleverantör – nĂ€r inlĂ„sningsperioden har löpt ut, naturligtvis.

Billigt bredband via fiber

Problemet med bredband som produkt Àr att utbudet och prissÀttningen kan fluktuera beroende pÄ var du bor. För att ta reda pÄ vilken typ av bredband du kan fÄ, hur snabbt det kan gÄ och hur mycket det kostar mÄste du leta efter en viss adress.

Vi samlar in och jÀmför priser frÄn Sveriges frÀmsta bredbandsleverantörer sÄ att du inte behöver. Du kan helt enkelt upptÀcka vilket bredband du kan fÄ och vilket som Àr billigast genom att ange din adress i utrymmet nedan.

 • BredbandsjĂ€mförelser som inte Ă€r partiska
 • Priser och villkor Ă€r aktuella.
 • Det Ă€r enkelt att jĂ€mföra

Billig internet

Vi gick igenom vÄr databas och identifierade de lÀgsta internetprodukterna vi kunde hitta just nu. Vi övervÀger bara prissÀttning i det hÀr fallet, och tabellen nedan representerar den nuvarande lÀgsta onlineprodukten pÄ marknaden. MÄnga transportörer ger flera hastigheter för samma avgift, som vi har listat nedan.

Just nu Àr detta det billigaste internet pÄ marknaden:

 1. Jetnet | 1000 Mbit / s | 199, – / md.
 2. Kviknet | 300 Mbit / s | 199, – / md.
 3. Kviknet | 1000 Mbit / s | 219, – / md.
 4. CBB | 71 Mbit / s | 229, – / md.
 5. 3 | 71 Mbit / s | 230, – / md.
 6. Living room | 30 Mbit / s | 239, – / md.
 7. Hiper | 300 Mbit / s | 249, – / md.
 8. Hiper | 1000 Mbit / s | 249, – / md.
 9. Hiper | 100 Mbit / s | 249, – / md.
 10. Hiper | 100 Mbit / s | 249, – / md.

Internet pris

PÄ en dag, hur mÄnga gÄnger anvÀnder du din smartphone? Kontrollerar du din telefon var tionde minut eller sÄ för att se vad som Àr nytt pÄ Instagram eller Facebook? Om du svarade ja pÄ nÄgon av dessa frÄgor Àr du en digital knarkare.

Beroende Àr ett starkt och destruktivt begÀr som utvecklas till en daglig vana som du inte vill ge upp till varje pris. Digitalt beroende Àr ett vÀrldsomspÀnnande fenomen och ett allvarligt problem. MÀnniskor Àr nitade till sina smartphone-skÀrmar pÄ fester, sammankomster, utbildningsinstitutioner, kontor och matbord.

De flesta mÀnniskor, enligt Samina Ahmed, en studentrÄdgivare och pedagog, spenderar timmar pÄ att blÀddra igenom sociala medieflöden eller webbplatser som zombies, eftersom de tror att detta Àr det bÀsta sÀttet att bekÀmpa tristess. Det Àr ocksÄ ett sÀtt att komma bort frÄn svÄra eller förödmjukande sociala situationer och konversationer.

Medan livet i en digital vĂ€rld har sina fördelar, har det ocksĂ„ sina nackdelar. ÖveranvĂ€ndning av mobiltelefoner kan leda till en kemisk obalans i hjĂ€rnan, vilket kan leda till psykisk sjukdom.

NÄgra av de primÀra tecknen pÄ missbruk, enligt Amber Kazmi, en klinisk psykolog, Àr sömnlöshet, alienation frÄn den verkliga vÀrlden, isolering Àven frÄn vÀnner och familj som Àr fysiskt dÀr, relationsproblem och brist pÄ mÀnsklig anslutning. Dessutom kan det ihÄllande pipet pÄ din smartphone avleda din uppmÀrksamhet frÄn viktiga aktiviteter, sakta ner ditt arbete och störa de avgörande lugna perioderna för kreativitet och problemlösning.

Billigaste bredband via fiber

HÀr Àr sveriges bÀsta bredband enligt SKI 2020
 • Ownit 71.9
 • Station 71.1
 • Tele2 68.7
 • Other 68.2
 • Telia 67.0
 • Com Hem 64.1
 • 3 (Three) 63.7
 • Telenor 59.2

Billig fiber

Det hÀr Àr rÀtt plats att gÄ om du letar efter en supersnabb fibernÀtanslutning! Vi har satt upp en lista över alla fibernÀtsleverantörer och deras kostnader nedan.

AnvÀnd vÄr jÀmförelsetabell för att vÀlja det fiberbredband som bÀst uppfyller dina krav och, Ànnu viktigare, din budget. Listan bestÀlls sÄ att det billigaste fibernÀtet som för nÀrvarande finns i Danmark Àr högst upp.

LÀs mer under diagrammet, dÀr vi tittar pÄ fibernÀtsalternativ samt tÀckningsomrÄden för de stora fiberleverantörerna i Danmark.

Nedan har vi gjort en sorterad lista som visar var du fÄr det billigaste fibernÀtet just nu.

 • Jetnet fibernet – DKK 279 / mĂ„nad. (1000 Mbit)
 • Kylt fibernĂ€t – DKK 279 / mĂ„nad. (100 Mbit)
 • Kylt fibernĂ€t – DKK 289 / mĂ„nad. (200 Mbit)
 • HyperfibernĂ€tverk – DKK 299 / mĂ„nad. (100 Mbit)
 • HyperfibernĂ€tverk – DKK 299 / mĂ„nad. (100 Mbit) …
 • BostadsfibernĂ€t – DKK 299 / mĂ„nad. (1000 Mbit)
 • Telenor fibernĂ€t – DKK 299 / mĂ„nad. (1000 Mbit)
 • Fast fibernĂ€t – DKK 319 / mĂ„nad. (1000 Mbit)
 • Telenor fiber network – DKK 319 / month. (500 Mbit)
 • YouSee fibernet – DKK 329 / mĂ„nad. (50 Mbit)
 • Kylt fibernĂ€t – DKK 339 / mĂ„nad. (1000 Mbit)
 • YouSee fibernet – DKK 349 / mĂ„nad. (300 Mbit)
 • YouSee fibernet – DKK 399 / mĂ„nad. (1000 Mbit)
 • Telenor fibernĂ€t – DKK 499 / mĂ„nad. (1000 Mbit)

Fiber billigt

Vi pÄ Bredband2 anser att alla ska kunna fÄ tillgÄng till supersnabbt internet till ett rimligt pris. Som ett resultat av detta erbjuder vi högkvalitativt bredband till en lÄg kostnad. Billigt bredband behöver inte vara lika med dÄlig kvalitet. det kan helt enkelt betyda mer bandbredd för dina pengar, pÄ dina villkor.

Beroende pÄ hur mycket och hur snabbt du vill surfa kan du vÀlja mellan flera surfhastigheter frÄn 10 mbit / s till 1000 bit / s. Kostnaden varierar beroende pÄ vilket paket du vÀljer, men en sak som alla vÄra tjÀnster har gemensamt Àr att vi arbetar hÄrt för att se till att du fÄr ut mesta möjliga av din anslutning och fÄr ut mest valuta för pengarna!

Billigt internet bredband

I vÄra lÀnkade artiklar under varje kategori gÄr vi igenom dessa olika strategier mer ingÄende. LÄt oss börja med nÄgra allmÀnna övervÀganden att tÀnka pÄ nÀr du vÀljer en pÄlitlig bredbandsanslutning till lÄg kostnad.
Hur kan jag fÄ det bÀsta erbjudandet om bredband?

Till att börja med, titta pÄ vilka alternativ som finns i fastigheten eller grannskapet dÀr du bor. Det finns ytterligare prisjÀmförelsesidor pÄ internet, liksom Konsumentverkets webbplats, som innehÄller anvÀndbar information. Det finns ocksÄ onlineforum dÀr du kan lÀra av andras erfarenheter och fÄ opartiska rÄd. Vi har sammanstÀllt ett urval av erbjudanden frÄn vÀlrenommerade svenska leverantörer av lÄgkostnadsbredband. Om du anvÀnder en smartphone ger liggande lÀge dig den största utsikten över bordet.

Internet fiber priser

Om fiber finns hos dig uppmanar vi dig att anvÀnda den. Norlys Fiber ger en framtidssÀker internetanslutning som ingen annan teknik kan matcha.

Du fÄr internet via fiberoptiska kablar med fiberanslutning, vilket innebÀr att du fÄr data med ljusets hastighet och inte kommer att ha nÄgra förseningar eller klumpar i anslutningen.

Du har följande fördelar med fibernet:

Med en blixtsnabb reaktionstid kan du streama, spela eller ha videomöten i idealiska instÀllningar.

En pÄlitlig anslutning som inte pÄverkas av antalet personer online i ditt hus eller grannskap.

Nedladdningshastigheten Àr densamma som uppladdningshastigheten.

Billiga fiber internet

PÄ dagens marknad Àr bredband via ett fibernÀt det mest aktuella sÀttet att ta emot internet. Den största skillnaden mellan detta och konventionellt bredband för dig som kund Àr att hastigheten Àr sÄ bra att du har gott om det.

FibernÀt erbjuder alltid en hög potentiell hastighet, och om det finns en fiberanslutning finns ett abonnemang som verkligen passar alla privata anvÀndares krav.

Man mÄste dock stÀndigt komma ihÄg att teori Àr en sak och övning en annan.

Även om fibernĂ€t ofta Ă€r mer robusta Ă€n traditionellt bredband kan utrustningen vara lika opĂ„litlig, men i sjĂ€lva verket bör du förvĂ€nta dig en bĂ€ttre anslutning Ă€n med annan teknik. FrĂ„n och med nu utgör ingen teknik en allvarlig utmaning för fibernĂ€t som den mest framtidssĂ€kra bredbandstekniken, och fibernĂ€t uppfyller faktiskt de flesta av Internets nuvarande krav.

FibernÀt Àr bra att ha, och nya kablar behövs pÄ ett stÀlle, men om du redan justerar hastigheterna för andra tekniker bör fibernÀt inte betraktas som den heliga graalen som leder dig in i en ny IT-era.

Udbyder

 

Hastighed

 

Binding

 

Pris 6 mdr.

 

Pris pr. mdr.

 

GĂ„ til udbyder

 

Udbyder

 

Hastighed

 

Binding

 

Pris 6 mdr.

 

Pris pr. mdr.

 

GĂ„ til udbyder

 

Bara info

100/100 Mbit
(minimum: 90 / 90 Mbit)
6 mdr.1892 kr.249 kr.Se tilbud hos DanskNet
(min. pris: 1892 kr.)

Bara info

1000/100 Mbit
6 mdr.2192 kr.299 kr.Se tilbud hos Hiper
(min. pris: 2192 kr.)

Bara info

200/200 Mbit
1 mdr.2213 kr.319 kr.Se tilbud hos Stofa
(min. pris: 618 kr.)

Bara info

1000/1000 Mbit
6 mdr.2445 kr.489 kr.Se tilbud hos Waoo
(min. pris: 2445 kr.)

Billigaste fiberanslutning

Nu kan du sÀga adjö till elÀndet med trög surfning, intermittent streaming och lÄngsamma nedladdningar med den billigaste bredbandsfibern bÀst i test. Ownits snabbare fiberbredband Àr nu mer populÀrt och tillgÀngligt Àn nÄgonsin tidigare. Nedan följer en lista över vad vi anser vara det bÀsta bredbandet i Sverige idag!

Vi ger Ownit Broadband högsta betyg, vilket gör det till det bÀsta alternativet för en stabil och snabb anslutning. Under flera Är rankades han som bÀst i en undersökning utförd av Svenskt Kvalitetsindex om Sveriges nöjdaste privata bredbandskunder!

Swedish Quality Index, eller SKI, Àr en oberoende organisation som testar och mÀter olika sektorer med den sÄ kallade SKI-metoden. Bredbandsleverantörer och kundnöjdhet Àr bland dem. Kundernas lojalitet och erfarenhet, liksom företagets image, service, produkt och valuta för pengarna, sÀtts alla pÄ prov.