Skip to content

Hallon Abonnemang, Mobilabonnemang & Kontakt info

Hallon Bredband

Hallon är en mobiloperatör som startade på telemarknaden 2017 genom intensiv marknadsföring. De går på 3: s nätverk och det finns ingen bindningstid, uppsägningstid eller dolda avgifter. Kunder kan enkelt växla mellan prenumerationer via webbplatsen. För studenter och personer över 55 år finns det incitament och fördelaktiga prenumerationer. Hallon erbjuder också 50% rabatt på alla prenumerationer under de första tre månaderna.

Hallon Abonnemang


Hastigheten för mobilnätet kan dock variera beroende på flera faktorer. Hallon har vanligtvis en leveranstid på 1–5 arbetsdagar. Detta gäller även om du beställer med en telefon eller router. Det är också möjligt att surfa när du reser utomlands med mobilabonnemang.
 
För mer info, produkter och tjänster som erbjuds av Hallon, följ länken pa https://forum.hallon.se/abonnemang-kontantkort-24

Hallon Mobilabbonemang

Något som är bra med mobilabonnemang och mobilt bredband är möjligheten att spara oanvänd surfning. Dessutom kan du spara mycket data. Det är mycket lämpligt för dig som surfar oregelbundet.

Hallon är uppenbarligen svag. Operatören använder Tres-nätverk som inte är lika bra som de stora operatörernas mobilnät. Om du bor på landsbygden och särskilt i norra Sverige vill du helt klart välja en annan spelare.

Hallon mobilabonnemang har alltid gratis samtal och textmeddelanden. Det enda som skiljer mobilplaner är mängden surfing.

Det finns fem pooler att välja mellan, från bara några GB upp till 100 GB. Detta innebär att vem som helst kan hitta en mobil plan som passar deras internetbehov. Om du inte använder hela datasatsen kan du spara oanvänd information.

Alla mobilabonnemang fungerar till samma pris som i Sverige när du är på en tillfällig resa i EU och EES-länderna. Men utomlands har du bara 13 GB data.

Hallon är Tres lågprisoperatör och har därmed billiga och attraktiva priser på sina abonnemang. Det finns väldigt få operatörer som tillhandahåller billiga tjänster som Hallon.

Kontakt

Hallon förbetalda kort är tillgängliga för både mobiltelefon och mobilt bredband. Om kunder vill använda förbetalda kort i sin mobiltelefon kan de välja mellan fem surfnivåer. Alla förbetalda kort har gratis samtal och textmeddelanden. Det finns både låga och höga surfnivåer som passar alla typer av Internetanvändare.

Hallon håller mycket låga priser på sina förbetalda kort. Detta gäller både mobiltelefoni och mobilt bredband. Operatören är mycket billigare än många andra operatörer i landet.

Det finns flera sätt att kontakta Hallon kundtjänst. En klient kan skicka ett direktmeddelande på forumet, chatta med en kundtjänstrepresentant och e-post. Ingen telefontjänst är tillgänglig.

Öppettider är vardagar under ordinarie öppettider. Det är den vanligaste bland landets olika aktörer.

På det hela taget är kundservice bra, men de allra bästa operatörerna har också en telefonservice. För att kontakta Hallon och kundservicestödet vid problem eller fel kan du följa länken för mer info på https://forum.hallon.se/

Information, Webbplats och Sociala Media

  • https://www.hallon.se/bredband
  • https://www.facebook.com/hallon.se/
  • https://www.linkedin.com/company/hallon/
  • https://twitter.com/hallon_se