Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\Inetpub\vhosts\xn--bsta-bredband-bfb.se\httpdocs\wp-content\themes\stackable\inc\extras.php on line 53
>

Mobilt Bredband : Telia, Tele2, Telenor, Hallon, Tre och mer

Mest populära mobilt bredband erbjuder 2020


a3-logo
a3-trustpilot-reviews
-50% i 3 månader!
Från 249 kr/mån

Maximera ditt prenumeration med en trådlös router och betala bara halva priset i tre månader
✔️ Super snabb 4G surf.

Hallon logo

-75% rabatt på bredband!
5GB – 22kr/mån per mån i 3 mån

Därefter 89 kr/mån
✔️ Ingen bindningstid
✔️ Spara oanvänd surf

3-logo

Från 199 kr/mån

Ett säkert och stabilt mobilnät. Prisvärd och flexibel fast internet som inte kräver installation.
✔️ Fri frakt och snabb leverans
✔️ Säkra betalningar
✔️ Fri aktiveringsavgift

telenor
Från 249 kr/mån

4G-routertjänst. Bara 399 SEK / månad (24 månader och därefter 499 SEK / månad därefter).
✔️ Obegränsad surfing
✔️ 4G-router

chilimobil-logo
Från 249 kr/mån

Viaplay Film & Serier (värde 327 SEK) ingår gratis i 3 månader och ingår i alla paket.
✔️ Ingen bindningstid
✔️ Enkel betalning

Vad är mobilt bredband?

telenor 100GB mobilt bredbandMobilt bredband låter dig surfa enkelt från en mobiltelefon, surfplatta eller till och med en dator när du reser. För att komma igång behöver du helt enkelt ett simkort som du direkt kan använda i din enhet eller mobil router. Det här skulle du kunna ansluta flera enheter med samma prenumeration.

Trafiken skickas via nätverket med 3G eller 4G, med standardhastigheter på cirka 10-60 Mbit / s. Mobilt bredband är geat för att surfa, streama videor och spela spel.

Hur man kommer igång

Om du antar att din gadget har en plats för SIM-kort räcker det att bädda in kortet i gadgetens kortplats.. I alla fall, om du behöver surfa på en dator, behöver du ett USB-modem, annars känt som ett USB-stick eller dongle. Vid den punkten placerar du SIM-kortet i USB-modemet som du placerar i datorn.

På chansen att du behöver låta några surfa på samma gång behöver du en switch. Om omkopplaren har ett fungerande modem, bädda in SIM-kortet ordentligt i brytaren. Då kan du och dina följeslagare associera dig med din egen Wi-Fi-organisation. Även om omkopplaren inte har ett fungerande modem krävs ett USB-modem ännu en gång. Du placerar simkortet i modemet som du ansluter till omkopplaren.

Vilket är det bästa mobila bredbandet?

Det bästa mobila bredbandet för dig beror på dina behov och vanor. Om du planerar att surfa mycket och mobilt-bredband kommer att vara din primära anslutningskälla, eller om flera personer kommer att surfa på samma gång, rekommenderas Tres mobila bredband med deras gratis surf.

För sporadiska surfare kan det vara bra att gå för ett lägre belopp, kanske välja Hallons mobila bredband med sina 5 GB, eftersom detta är det billigaste priset på marknaden. Telia har också ett mycket bra alternativ med 10 GB och du kommer också att få en mycket bra täckning över hela Sverige.

Bästa täckning bredband mobilt för din plats i Sverige

Den operatör som har den bästa täckningen beror på dina bostäder och surfplatser i landet. Telia har tilldelats Sveriges bästa täckning, men det kan vara det som är din plats, täckningen är inte perfekt. Det bästa sättet att veta vilken mobilt bredbandstäckning som är bäst för din plats i Sverige är att jämföra företagens täckningskartor.

Få mobilt-bredband billigt genom att beställa online

Eftersom du nu kan få ditt mobila bredband online istället för att prenumerera i en fysisk butik, blir det mycket lättare för dig att jämföra och hitta det billigaste mobila bredbandet. Du kan också enkelt övervaka alla aktuella erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig hitta ett billigt mobilt bredband.

Studenter kan prenumerera på billigare mobilt bredband

Många operatörer erbjuder billigare mobila bredbandet för studenter. Detta är bra för dem som lever på studielån eftersom det ger dem friheten att studera var de vill istället för att behöva ansluta till platser som erbjuder gratis wifi.

14 dagars avbokningsrätt

Du har alltid rätt till avbokning inom 14 dagar när du köper mobilt bredband online. Denna rätt att dra tillbaka ditt köp är tillämplig på alla köp som görs på distans, medan om ditt mobila bredbandsabonnemang görs i en butik, så kommer butiker som erbjuder ett öppet köp gör att du kan returnera det mobila bredbandet. Återlämnade abonnemang för mobilt-bredband som redan har använts kan begäras att betala för den del av tjänsten som har använts.

Mobilt Bredband Kontantkort

Mobilt bredband är tillgängligt både som pengarkort och medlemskap. De finns i några olika surfmängder och värdenivåer. Eftersom det finns så stort antal olika variationer, finns det några intressanta punkter innan du väljer ett mobilt bredband.

Behöver du ett medlemskap eller ett förbetalt kort? Ett medlemskap är rimligt för de personer som hela tiden använder ditt mobila bredband och föredrar att inte inkludera mer surf varje månad. Snarare är ett förbetalt kort bättre för de individer som bara surfar sporadiskt.

Hur man väljer det bästa mobila bredbandet

Att välja rätt bredbandsleverantör är avgörande för alla företag. Det kan dock vara svårt att hitta en leverantör med rätt paket för dig. Gör ett dåligt val och du kan i slutändan betala över oddsen eller stå kvar med lika långsam internethastighet. Här är några saker att tänka på när du fattar ett beslut om din bredbandsleverantör.

 • Nedladdningsgränser
 • Plats
 • Kostnad
 • Molnlagring
 • Kundtjänst
 • Hastighet
 • Storlek
 • Kontraktslängd
 • Säkerhet
 • Mobil

Telenor Mobilt Bredband

Telenor logoTelenor erbjuder många mobila bredbandspaket, det billigaste från 249 kr / månad för 40 GB. Det här är bra för människor som strömmar mycket musik och serier. Paketet går upp till 449 SEK / månad för 200 GB vilket är perfekt för flera personer att ansluta samtidigt.

För personer som ofta strömmar musik och filmer föreslår de vanligtvis paketet 100 GB till 349 SEK / månad.

Telenor FAQ när du köper mobilt bredband

Att ladda mobilt bredband kontant?

Du kan enkelt ladda ditt mobila bredband kontant via deras app Telenor Charge eller på deras laddningssida telenor.se/handla/kontantkort/ladda-kontantkort.

Hur mycket kostar det att köpa extra bredband?

40 GB kommer att kosta 249 SEK på My Telenor-appen.

Hallon Mobilt Bredband

Hallon logoMobila bredband från Hallon är bra för små budgetar. Hallon är bland de bästa med att erbjuda de billigaste alternativen. Hallon erbjuder fyra olika nivåer av prissättning, beroende på mängden data i paketet.

Täckningen är generellt bra för människor som bor i södra Sverige eller de större städerna. De är dock inte lika bra för dem som bor längre bort från stadsområden och om de vill ha höga surfhastigheter. Hallon erbjuder 3G och 4G, och dessutom 4G +.

Hallons support ger för närvarande inte ett telefonnummer och all kundtjänstkontakt sker via e-post, chat och kundforum.

Fördelar

 • Billigaste alternativ
 • Ingen uppsägningstid eller bindande
 • Anpassning

Nackdelar

 • Kundservice
 • Arbetar utomlands
 • Täckning av storstadsområden

Hallon kontantkort för mobilt breedband är bra

Om du föredrar att betala din mobila bredbands surf med förbetalda kort har Hallon flera erbjudanden. Det finns ingen extra kostnad för förbetalda kortsurfningar. De har för närvarande fyra fyra priser att välja mellan och du kan se dem i avsnittet med förbetalda kort på deras webbplats.

Hallon Tåckningskarta

Mobila Bredbandet Tre (3)

Tre logoTre mobilt bredband är också mycket bra för människor som bor i södra Sverige. Tre har ett mycket attraktivt mobilt bredbandserbjudande för prenumerationer och förbetalda kort.

Deras nätverk täcker ganska bra södra Stockholm men bara större städer i norra Stockholm. Det är väldigt svårt att hitta 4G-täckning i större delen av Sverige och därför är den här operatören inte så bra för människor som reser ofta.

Tre-appen gör det enkelt att surfa och hålla reda på dina prenumerationer och deras kundservice är bra och lätt att nå.

Tre Fördelar

 • Mycket bra app
 • Kundservice
 • Website

Nackdelar

 • Täckning i norra Sverige
 • Dyrt för extra surf
 • Förbetalda kortsystem

Tre (3) kontantkort

För förbetalda kort finns det 8 alternativ, varierande i kostnad och hållbarhet.

 

Tre (3) Tåckningskarta

Tre sverigekarta

Tele2

Tele2 mobilt bredbandTele2 Abonnemang

Tele2 erbjuder snabba och pålitliga mobila bredbandsabonnemang med massor av data. De har inte några bindningstider och datamängden kan ändras när du vill.

Paket från 299 SEK / månad för kampanjen! 80 GB och du kan få dubbla uppgifterna fram till 1 oktober 2020.

Tele2 WIFI TO GO

Detta liknar ett förbetalt kort och är bra för människor som helt enkelt använder mobilt bredband ibland. Du kan få ett tomt SIM-kort och sedan fylla på mobildata när du vill. Det angivna beloppet gäller i 1 år.

Priserna börjar från 149 kr för 5 GB, vilket gör att du kan strömma musik i cirka 50 minuter varje dag dag, strömma video i cirka 5 minuter per dag eller surfa cirka 20 sidor per dag på en månad.

Mobila bredbandsrutrar

Tele2 kan tillhandahålla routrar eller modem som passar hemma och när du är på språng. De ser också till att SIM-kort aktiveras vid leverans.

De erbjuder ibland halvpris på hem- eller minirutrar.

Extra datakort

Med ett extra datakort kan du helt enkelt dela data med mer än en enhet under samma prenumeration. Datakort gäller endast för privatkunder och för Sverige-baserad datatrafik. Datakort aktiveras vid leverans.

Tele2 Tåckningskarta

Telia Mobilt Bredband

Telia mobilt bredbandTelia erbjuder Sveriges snabbaste mobila bredband med en surfing på upp till 100 GB / månad.

Deras mobila bredband är en utmärkt lösning för:

 1. Lämplig för både fasta och mobila lösningar
 2. Perfekt för landplatsen
 3. Anslut dina prylar

Kan mobilt-bredband användas utomlands?

Roaming gäller i Europa för tidsbegränsat mobilt bredbandet, vilket innebär att månatlig surfning kan användas inom EU / EES utan extra kostnad före utgången. Efter bindningsperioden kan du bara använda ditt mobila bredband i Sverige. Mobilt-bredband kan också användas utanför EU / EES före utgången av uppsägningsperioden.

Länder i Roaming Europe:

EU-länder:

 • Österrike
 • Estland
 • Italien
 • Portugal
 • Belgien
 • Finland
 • Lettland
 • Rumänien
 • Bulgarien
 • Frankrike
 • Luxemburg
 • Slovenien
 • Cypern
 • Grekland
 • Malta
 • Spanien
 • Tjeckien
 • Ungern
 • Nederländerna
 • Sverige
 • Litauen
 • Slovakien
 • Kroatien
 • Tyskland
 • Danmark
 • Irland
 • Polen
 • Storbritannien

EES-länder:

 • Island
 • Lichtenstein
 • Norge

Ingår också:

 • Kanarieöarna, Ceuta, Melilla
 • Åland
 • Martinique, Guadelope & Saint-Martin, Fr. Guyana, Rénuion, Mayotte
 • Madeira, Azorerna
 • Gibraltar