Ownit bredband recensioner, priser och mer

klicka ownit

Ownit SE Bredband

Vad är ownit?

Ownit är en svensk bredbandsleverantör som levererar tjänster till individer, företag och föreningar via fiber.

Ownit levererar bredbandstjänster i:

  • Stockholm
  • Malmö
  • Gothenburg
  • Helsingborg
  • Lund
  • Uppsala

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ownit

Hur bra är ownit?

ownit SKI

Swedish Quality Index (SKI) anser Ownit vara den bästa leverantören av bredband i Sverige. Genom mätningarna av Steam och Netflix betraktas de också som en av de allra bästa leverantörerna för bredbandstjänster.

Företaget erbjuder daglig tillgång till den snabbaste kundtjänsten i Sverige med äkta fier, en fast IP-adress via DHCP i ett slutet nätverk. Dessutom kan du få upp till 10 e-postkonton, skräppostfilter och 1 GB webbmail, plus din egen webbplats med en plats på 100 MB.

Priser

Vad kostar ownit bredband?

Ownit har ett av de bästa priserna som finns på marknaden. De erbjuder bredband för endast 99kr / månad under 3 månader.

ownit-billigaste-banner

Ownit Bredband Omdöme

Enligt Trustpilot ger den specialiserade webbplatsen som mäter kundrecensioner över ett stort antal insatser och länder baserat på tusentals användare, Ownit-betyg som är dubbelt så bra som resten av branschen.

ownit recensioner

TV

Ta TV när du är på språng och titta på dina TV-kanaler och spela tjänster där du vill, inklusive en mängd serier, underhållning, nyheter och dokumentärer. Använd bara ditt kundnummer och personnummer (som du registrerade din tjänst på) för enkel registrering.

Om du själv har betalat för TV-abonnemanget har du tillgång till Stream utan extra kostnad och du kan strömma de flesta kanaler som ingår i ditt TV-paket. Du kan också uppgradera ditt grundabonnemang om du vill göra det via vår kundservice.

Ownit support, fel och kundservice

För kundservicestöd vid problem eller fel kan du följa länken på https://www.ownit.se/kundservice.

Privat
Företag

Webmail

Du kan logga in på Ownits webbmail på https://webmail.ownit.nu/#/login.

Sociala media