Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\Inetpub\vhosts\xn--bsta-bredband-bfb.se\httpdocs\wp-content\themes\stackable\inc\extras.php on line 53
>

Ownit Bredband, Priser, Recensioner & Webmail Login

ownit-upgrade

Ownit Bredband

Ownit bredband ger dig en mycket snabb och stabil service och ett högkvalitativt daglig support öppet varje dag, för att inte tala om att Ownit priser är bland de bästa priserna på marknaden. Du kan också lägga till ett säkerhetspaket som inkluderar virusskydd, barnskydd och en säker betalning online. Deras bredband är mycket populärt för sin kvalitet i strömmande Netflix, HBO och andra tjänster som Spotify. Det är också bra för dem du gillar att spela spel.

Webmail Login

Du kan logga in på Ownits webbmail på https://webmail.ownit.nu/#/login.

Vad är Ownit?

Ownit är en svensk bredbandsleverantör som levererar tjänster till individer, företag och föreningar via fiber.

Ownit levererar bredbandstjänster i:

  • Stockholm
  • Malmö
  • Gothenburg
  • Helsingborg
  • Lund
  • Uppsala

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ownit

Hur bra är Ownit?

ownit bredband SKI

Swedish Quality Index (SKI) anser Ownit vara den bästa leverantören av bredband i Sverige. Genom mätningarna av Steam och Netflix betraktas de också som en av de allra bästa leverantörerna för bredbandstjänster.

Företaget erbjuder daglig tillgång till den snabbaste kundtjänsten i Sverige med äkta fier, en fast IP-adress via DHCP i ett slutet nätverk. Dessutom kan du få upp till 10 e-postkonton, skräppostfilter och 1 GB webbmail, plus din egen webbplats med en plats på 100 MB.

Ownit Priser

Vad kostar Ownit bredband?

Ownit priser är bland de bästa på marknaden. De erbjuder bredband för endast 99kr / månad under 3 månader.

Ownit priser

Ownit Bredband Recensioner

Enligt Trustpilot ger den specialiserade webbplatsen som mäter kundrecensioner över ett stort antal insatser och länder baserat på tusentals användare, Ownit-betyg som är dubbelt så bra som resten av branschen.

ownit recensioner

TV

Ta TV när du är på språng och titta på dina TV-kanaler och spela tjänster där du vill, inklusive en mängd serier, underhållning, nyheter och dokumentärer. Använd bara ditt kundnummer och personnummer (som du registrerade din tjänst på) för enkel registrering.

Om du själv har betalat för TV-abonnemanget har du tillgång till Stream utan extra kostnad och du kan strömma de flesta kanaler som ingår i ditt TV-paket. Du kan också uppgradera ditt grundabonnemang om du vill göra det via vår kundservice.

Support, fel och kundservice

För kundservicestöd vid problem eller fel kan du följa länken på https://www.ownit.se/kundservice.

Privat
Företag

Sociala media