Sveriges Fiber Internetabonnemang

Det viktiga att veta angående internetabonnemang

Fiber bredband är perfekt för stora hushåll eller alla som tittar mycket på TV och film, spelar spel eller lyssnar på musik, då det erbjuder väldigt höga internet hastighet.


ownit-ski-awards
10 – 1.000 Mbit/s – Just nu från 99kr/mån!

  • Tillgång till Sveriges snabbaste kundservice alla dagar på året
  • 10 e-postkonton & 1 GB webmail samt spamfilter.
  • Egen hemsida med 100 MB utrymme.
  • Framtidssäkrat, äkta fiberbredband.
  • Fast IP-adress tilldelads i vårt stängda nät via DHCP.
  • En leverantör bland toppen i Netflix och Steams egna mätningar

Internet leverantörer Sverige

Vilka svenska Internetabonnemang ger det snabbaste Internet till bästa pris? Vilka leverantörer erbjuder det mest begripliga avtalet till icke-svenska talare? Nedan är de bästa Internetleverantörerna i Sverige.

Internetabonnemang Sverige

Allt i 1-paketet innehåller Internet, TV och telefon anslutningar

Det finns en mängd olika internetabonnemangsleverantörer i Sverige och varje leverantör erbjuder en mängd olika alternativ och paket. Vad du behöver leta efter är det bästa erbjudandet om internetabonnemang som du kan få i ditt område, vad gäller hastighet och pris förstås? Alla de bredbandsleverantörer som vi nämner här erbjuder en stabil internetanslutning i de flesta av Sverige, liksom tydliga och begripliga avtal även för icke-svenska talare.

Så varför är fiberbredband så speciellt?

Det speciella är att det är den snabbaste formen av internetuppkoppling man kan ha i Sverige. Om man jämför med en klassisk internetuppkoppling är fiberoptik extremt mycket snabbare, vilket gör att du får en bättre upplevelse med allt du gör online; du kan ladda ner en film på bara ett par minuter.

Detta är på de bästa internetabonnemang som du kan få i Sverige

I denna artikeln finns mer information om bredbandsavtalen för tv via fiber, hur du kan få fiberoptik och om det är något du behöver.

Internethastighet med fiberoptik

fiberoptik hastighetDet bästa med fiber är att du får mer hastighet för dina pengar. Standard mobilt bredband (kallat ADSL) brukar inte ha snabbare nedladdningshastighet än 17 Mbps, medan fiber är mycket snabbare. De lägsta alternativen för fiberoptik brukar ligga runt 50-100 Mbps men det snabbaste fiberoptiska bredbandet, som Ownit erbjuder, kan nå 1000 Mbps.

Att välja fiberoptik ger dig väsentligt mycket snabbare internet, och gör att du kan använda många olika prylar online samtidigt, streama och ladda ner utan problem. I hushåll med många användare är det ännu viktigare, då fiber kan enkelt hantera en större mängd.

Vem erbjuder fiberoptik i sina bredbandspaket?

Numera erbjuder många av Sveriges bäst fiber bredband. Om du vill ha det snabbaste paketet, överväga Ownit, har de de snabbaste bredbandsabonnemangen, de mest nöjda kunderna enligt Svenskt kvalitetsindex och är huvudleverantören till Odenplanes Inferno Online där de erbjuder 10Gbps!