Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\Inetpub\vhosts\xn--bsta-bredband-bfb.se\httpdocs\wp-content\themes\stackable\inc\extras.php on line 53
>

Telenor Bredband, Mobilabonnemang och Kontakt

Telenor Bredband

Bättre täckning, förbättrad samtalskvalitet och snabbare surfning. Detta är resultatet av Telenors målmedvetna arbete för att förbättra bredbandstäckningen i Sverige. Projektet startade 2014 med målet att förtätta mobilnätet och skapa konkurrens på den mobila bredbandsmarknaden utanför stadsområdena.

Den största utvidgningen har skett i norra Sverige, där mobilnätet har utökats med 140 procent. I södra Sverige var täckningen av bredbandsytan redan god, så de fokuserade på att öka kapaciteten och hastigheten på det befintliga nätet – och expanderade också med 40 procent.

Telenor fortsätter att modernisera 4G mobilt bredbandsteknologi så att du kan fortsätta surfa utan bekymmer, och samtidigt förbereder de sig för den stora uppgraderingen till 5G bredband.
Telenor bredband

Telenor TV och Stream

Du kan titta på det mesta som ingår i tv-bredbandspaketet på Telenor TV och Stream, och till och med en användare kan hyra filmer från filmaffären till ett pris. De fyller hela tiden på filmpremiärer, klassiker och roligt innehåll för barn.

Användare kan också strömma upp till två enheter samtidigt under TV-bredbandsabonnemang. Användare kan också ansluta till Telenor Stream så länge användaren är ansluten inom EU

Om en användare strömmar till en mobiltelefon måste den ha en svensk prenumeration. Om en användare har en Telenor mobilplan kan de använda Telenor Stream i EU utan att dra bort data från din surfvolym.

 

Telenor Mobilabonnemang

Telnor mobilt bredband är internetanslutning som sker trådlöst via mobilnätet. Numera kan du med mobilt bredband få riktigt snabba uppladdnings- och nedladdningshastigheter.

Till exempel låter mobilt bredband dig surfa på nätet med en surfplatta eller dator exakt vart du vill, vilket verkligen gör dig mobil och ger dig mycket mer frihet.

På många platser i Sverige kan du surfa med 4G och det ger väldigt snabb anslutning. Du kan sedan strömma filmer och titta på rörliga bilder utan att störa din internetanslutning och uppfattas som hackig. Med den kommande 5G-lanseringen kommer du att kunna surfa riktigt supersnabb.

Om du vill använda mobilt bredband använder du ett litet simkort, en USB-stick, en miniruter eller en stationär router som kan ge dig trådlöst nätverk. Du kan enkelt ansluta dig själv till din telefon, surfplatta eller dator och sedan bara surfa på internet i hög hastighet.

Telenor Abonnemang

För att få åtkomst till telenor mobilt bredband måste du registrera dig för ett prenumeration eller ett förbetalt kort hos en operatör som erbjuder det. Dessa kan anpassas efter ditt behov av surfmängd. När du sedan registrerar dig för ett prenumeration får du ett SIM-kort hem. De flesta operatörer använder idag en så kallad “triple sim” – ett delat SIM-kort som passar olika enheter, vilket gör att mobilt bredband fungerar för olika typer av enheter.

Om det finns ett behov av flera enheter för att kunna använda telenor mobilt bredband samtidigt, måste du köpa en router. Utbudet av routrar är relativt stort och det finns något som passar alla prenumerationer. Vissa operatörer har också erbjudanden som inkluderar en router när du registrerar dig för ett prenumeration. För att flera enheter ska kunna bläddra samtidigt, sätt in simkortet i routern och sedan fungerar det ungefär som ett Wifi-nätverk.

Du kan välja mellan skrivbord eller en löstagbar minirutter. Desktop-routrar är det bästa alternativet för snabb och stabil hastighet och för att få tillgång till wifi var som helst i något större hus medan de mindre borttagbara ger mer flexibilitet eftersom det kan tas vart som helst. Det beror på hur, var och när du kommer att behöva routern och anslutningen.

För produkter och tjänster som erbjuds av Telenor, följ länken på https://www.telenor.bg/en/plans

Kontaktkort

Du måste använda ett prenumeration eller ett förbetalt kort för att bläddra via Telenors mobila bredband. De flesta får ett prenumeration eftersom det nu är så fördelaktigt och vanligtvis utan uppsägningstider och bindningstider hos de flesta mobiloperatörer som erbjuder mobilt bredband.

Så snart du har ett prenumeration eller ett förbetalt kort, anslut bara det till din surfplatta eller bärbara dator och börja sedan surfa. Se till att du har en bra reda på vilken täckning det är i området där du ska vara och surfa. Täckningen påverkar anslutningen och hastigheten på din surfning och du vill uppenbarligen ha så bra täckning och snabb anslutning som möjligt.

Kundservice och Kontakt

För att kontakta Telenor och kundservicestödet vid problem eller fel kan du följa länken på https://www.telenor.no/privat/kundeservice/mobilhjelp/connectid/#tab2=0

Telenor Information, Webbplats och Sociala Media