TV Via Fiber

Fiberoptik har snabbt blivit ett namn i vår moderna värld av teknik. Först var det fiberoptisk internetanslutning, då fanns det fiberoptiska fasta telefoner, och nu finns det Fiver optisk TV. Fiberoptisk TV är lätt att använda, ger mer funktionalitet än kabel och satellit-TV, är mycket pålitlig och har mycket bättre kvalitet än kabel och satellit-TV.

I den här artikeln kommer vi att förklara vad fiberoptisk TV är, hur det jämförs med kabel- och satellit-tv, termer som FTTN, FTTP och HomePNA och presenterar dig för två märken av fiberoptisk TV: AT & T U-Verse och Verizon FIOS. Här finns också information om Bredband mobilt bredband obegränsat.


ownit-ski-awards
10 – 1.000 Mbit/s – Just nu från 99kr/mån!

  • Tillgång till Sveriges snabbaste kundservice alla dagar på året
  • 10 e-postkonton & 1 GB webmail samt spamfilter.
  • Egen hemsida med 100 MB utrymme.
  • Framtidssäkrat, äkta fiberbredband.
  • Fast IP-adress tilldelads i vårt stängda nät via DHCP.
  • En leverantör bland toppen i Netflix och Steams egna mätningar

Få tillgång till snabb kundservice

10 e-postkonton och 1 GB webbmail och spamfilter
Snabb bredband 10Mbit / S-100Mbit / S-1000Mbit / s
Både film och AMG
Anpassa ditt eget tv-sortiment
En leverantör bland toppen av Netflix och Steams egna mätningar

Hur fungerar tv: n via fiber och vad är viktigast för dig?

Vi vill veta vad som är viktigast för dig! Låt oss veta vilka kriterier du söker i TV-tjänst, hur du jämför TV-paket och vad du har kommit att förvänta dig från de stora TV-leverantörerna. Lämna oss en kommentar nedan, förklara vad du vill att vi ska granska i framtida inlägg eller vilka märken TV ska vi lägga till i vår jämförelse.

Fördelar med Fiber TV

När det gäller att välja underhållningsalternativ för ditt hem har du flera olika tjänster tillgängliga för dig. Du kan välja mellan satellit, kabel-tv, eller till och med online-resurser som Netflix® eller Hulu®. Men när det kommer ner till crunchen, kan en fast länk som kabel-tv vara det bästa valet för ditt hem. Kolla in några anledningar till varför nedan.

Pålitlig

Till skillnad från satellit eller antenn-TV, har kabel-TV stadig service. Det kommer inte att påverkas av väderproblem som vind och regn, vilket gör det till ett av de mer pålitliga nattliven. Även internetströmmar kan enkelt brytas om det finns för mycket data åtkomst av andra enheter i ditt hem. Det enda skälet till att din kabel-TV kommer att misslyckas är om din kabelbox, anslutningar eller TV inte fungerar. Annars kan du njuta av direkt tillgång till upp till hundratals av dina favoritkanaler.

Prisvärd

Med kabel-tv kan du få service som matchar din budget. Det kommer alltid att vara billigare än satellittjänsten och du kan välja de specifika kanaler som du är intresserad av om du inte vill ha hela paketet. Ett annat sätt att spara pengar på kabel-tv är genom att kombinera erbjudanden. Om du får internet, kabel och telefon allt från ett företag kan du få några bra erbjudanden. Du behöver inte offra de kanaler du vill ha för din budgets skull.

Fler alternativ

Kabel-TV, du har ett stort utbud av underhållningsalternativ som du inte får med internetabonnemang. Dessa platser tillåter dig inte att se någonting live heller – kabel-TV, du kan få aktuella sport och nyheter. Håll dig uppdaterad med aktuella händelser genom att få kabel-TV.

Film och serier

Du kan titta på de senaste blockbustrarna genom alla de populäraste digitala TV-paketen och strömma filmer direkt online via tjänster från exempelvis Boxer.

Hur hittar du det bästa TV-paketet för dig
När du jämför erbjudanden, tänk på:

Vad din budget är – det är bra att få en uppfattning om detta innan du börjar jämföra TV-erbjudanden, så du kan komma ihåg det.
Oavsett om du vill ha Multiroom – det här kan vara viktigt om du bor i ett stort hushåll och människor är inte överens om vad du ska titta på!
Om du vill kombinera din TV med bredbandsleverantörer test och / eller telefon eller är nöjd med en fristående plan.
Vilka kanaler är viktiga för dig – inte alla leverantörer erbjuder samma kanaler med sina planer, så se till att planen du väljer har de du vill ha.

Vanliga funktioner

Alla tv-leverantörer i Irland erbjuder funktioner som:

Möjlighet att pausa, spola tillbaka och spela in TV;
Tillgång till tv-rum med flera rum;
Möjligheten att starta TV-program efter att du har missat starten Och
Tillgång till on-demand-innehåll.

Ska jag köpa tv med bredband och / eller telefon?

Det här är helt upp till dig. Men om du har fiber bredband och / eller telefon förutom TV, kommer du troligen att hitta att du kan spara pengar genom att gå till ett bredbands- och tv-paket eller en triple-play-affär, som är bredband, TV och telefon i ett paket . Det kommer också att skära ner på admin, genom att konsolidera alla dessa räkningar i en.

Kom också ihåg att om du vill ha en EIR- eller Vodafone-tv-plan måste du buntas, eftersom dessa leverantörer inte erbjuder fristående tv-planer.

 

Bra anslutning för streaming och Netflix

Om du är den typ av person som gillar att titta på de senaste filmerna online eller fånga upp på episoder av dina favorit-TV-program, är fiberoptiska billigt bredband öppen fiber definitivt för dig.

Du kan ladda ner en låt på en sekund eller en HD-film på ett par minuter, och du kan titta på videon online utan den krävande väntan på buffring. Detta kan vara mycket viktigt i framtiden när du överväger var tekniken går.

4K Ultra HD-innehåll är på väg. Netflix erbjuder redan ett 4K-alternativ och ett stort antal stora studiofilmer har spelats in i fyra och 8k. Streaming Det här högupplösningsinnehållet på en standard ADSL-anslutning är inte alltid realistisk, så fiber bredband är en förutsättning för att du är den typ av person som älskar att titta på filmer, TV och levande sport i strålande ultrahög upplösning.

Netflix rekommenderar faktiskt en minsta anslutningshastighet på 25 megabit per sekund för att ens försöka strömma 4K Ultra HD. Om du bor i en ort kan det vara möjligt att uppnå denna hastighet. För många hem som vill strömma 4K-innehåll, är fiberoptik överlägset det bästa alternativet.

Vad är TV via bredband?

Fiber TV eller fiberoptisk TV, är en ny produkt som använder fiberoptiska kablar för att överföra information till TV: n. Fiber-TV är mer tillförlitlig än andra former av tv, det ger användaren bättre kvalitet, och det har vanligtvis flera program tillgängliga för dig för mindre än vad andra former av tv kan kosta dig. Fiberoptiska kablar går direkt till ditt hus och ansluts till kablar som redan har installerats i ditt hem. När detta är klart kommer du att kunna utnyttja din fiberoptiska TV i varje rum som har en kabeluttag.

Bredbands-TV vs kabel

Fiberoptisk TV är både bättre och sämre än kabeln. Fiberoptisk TELEVISION använder högkvalitativa plast- eller glasgängor för att överföra ljuspulser som sedan avkodas till information när den når din TV, där standard kabel-tv använder kopparledningar inslagna i aluminiumfolie för att överföra elektriska signaler till din TV där det är avkodas till ljud, färger och ramar. Fiberoptiska kablar kan sträckas över extremt långa sträckor samtidigt som du behåller bra bild- och ljudkvalitet, medan kabel förlorar sin kvalitet över ett visst avstånd. Fiberoptiska kablar har också mycket bättre kvalitet än kabelframställning, även när du har en faktor i HD-paket. På nackdelen, men fiberoptiska kablar ska installeras helt eller de kommer inte att fungera. Fiberoptisk TV är också ny och den kanske inte är tillgänglig i ditt område.

Vad är en TV-leverantör?

TV-tjänsteleverantörer är företag som gör att du kan få TV-program i ditt hem. Oavsett om du gillar sport, filmer eller annan underhållning, behöver du någon form av anslutning för att få tillgång till ditt favoritinnehåll.

Typer av TV-tjänst

Satellit
Kabel
Fiberoptisk
Digital Streaming (kräver Internetanslutning)
TV-leverantörer erbjuder ett brett utbud av planer, kanalval och teknik som passar olika behov. Vi rekommenderar att du forskar flera alternativ innan du bestämmer vilken TV-leverantör som är bäst för dig.

Förstå kontraktet

De vanligaste orsakerna till missnöjda kunder (och med TV-leverantörer, det finns många av dem) ligger normalt i kontraktet. Strikta avbokningsregler, plötsliga prisförändringar och extraavgifter bidrar alla till Internethatfire mot TV-leverantörer.

Vi är där med dig. Vi vill att dessa leverantörer blir mer transparenta och uppåt om dessa saker. Men nu är det på oss, konsumenterna, att gräva i kontrakt och förstå vad vi fick oss i.